Peste 400 de kilograme de droguri, dintre care 70 de kilograme de cocaina neagra si 330 de kilograme de heroina, au fost confiscate de politisti in 2015, fiind prinse 60 de grupari infractionale, dupa ce au fost facute aproximativ 1.500 de perchezitii.

Potrivit Politiei Romane, 2015 a fost anul marilor capturi de droguri, in luna aprilie fiind ridicate 70 de kilograme de cocaina neagra, iar in luna iulie, alte 333 de kilograme de heroina, potrivit Mediafax.

Politistii antidrog specializati in combaterea criminalitatii organizate au facut, anul trecut, peste 1.500 de perchezitii, au pus in aplicare mandate de aducere si au ridicat din locuintele celor vizati droguri de risc si de mare risc, arata Politia Romana intr-un comunicat de presa transmis luni.
Aproximativ 60 de grupari de trafic de droguri au fost destructurate in urma a 600 de actiuni efectuate de politisti in 2015.

In urma actiunii din aprilie, politistii antidrog au ridicat 70 de kilograme de cocaina neagra, in valoare de 4,2 milioane de lei, drogurile fiind livrate din Germania. In acest caz, pentru a le ascunde, membrii gruparii au injectat drogurile in peretii interiori ai unor corpuri de mobilier. Mai multe persoanele au fost arestate in cauza, a precizat Politia Romana.

Trei luni mai tarziu, in iulie 2015, politistii antidrog au gasit, in rezervorul unui autotren, 333 de kilograme de heroina. In cadrul actiunii au fost efectuate cinci perchezitii, iar polistii au ridicat 136.000 de euro, doua autoturisme de lux, mai multe telefoane mobile, calculatoare si laptopuri. Membrii gruparii au fost arestati si cercetati pentru trafic de droguri de mare risc si trafic international de droguri de mare risc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri