Procurorii DNA Ploiesti fac, miercuri dimineata, perchezitii la locuintele a trei fosti ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii, descinderile avand loc in dosarul in care fostul sef de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti Emanuel Saghel este cercetat pentru coruptie.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA fac, miercuri dimineata, perchezitii la trei adrese din Ploiesti, la domiciliile a trei fosti ofiteri din SRI Prahova , conform Mediafax.

Descinderile au loc in dosarul in care sunt cercetati pentru coruptie un fost ofiter din BCCO Ploiesti, Emanuel Saghel, fosrul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas si fostul adjunct al Politiei Judetene Prahova Adrian Radulescu.

Printre cei la locuintele carora se desfasoara perchezitii se numara, conform surselor citate, colonelul in rezerva Florin Gulianu si maiorul in rezerva Daniel Florea.

In ultima perioada, cei doi au trimis mai multe memorii unor institutii ale statului, in care acuza comiterea unor presupuse fapte de coruptie de catre persoane cu functii importante din Serviciul Roman de Informatii, dar si de
catre politicieni.

Aceleasi surse precizeaza ca cei trei ofiteri nu au calitatea de suspecti in dosar, si nici nu vor fi dusi la audieri.Doi dintre cei trei ofiteri SRI ale caror locuinte sunt perchezitionate de DNA lucreaza, in prezent, in cadrul unei alte institutii publice din Ploiesti.

Sursa foto: Bennian / Shutterstoc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri