Fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar a declarat ca fostul premier Victor Ponta va "trebui sa apara in fata instantei", deoarece il va actiona in justitie, remarcand faptul ca "oricum" fostul sef al Executivului "are deja experienta cu instantele".

"Am vorbit in spatiul public, de mai multe ori, despre cazuri dureroase pentru domnia sa, OMV, Rosia Montana, Rompetrol si altele. Probabil ca se simte exclus din dezbaterea publica, iar prezenta mea la DNA, in calitate de martor, la o plangere pe care am formulat-o, i-a oferit pretextul de a mai arunca niste mizerii in spatiul media. Sau a reactionat, preventiv, panicat. Nu stiu si nici nu ma intereseaza resorturile minciunilor sale. Il anunt pe tanarul calomniator ca va trebui sa apara in fata instantei, dearece il voi actiona in justitie. Oricum are deja experienta cu instantele. Un drum in plus sau in minus la tribunal nici nu va conta pentru domnia sa", a declarat fostul ministru delegat Lucian Isar, care a fost membru al Cabinetului Ponta.

Fostul premier Victor Ponta sustine ca fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar ar fi cerut avantaje personale de la un mare investitor american, potrivit informatiilor pe care le-ar fi primit de la institutiile specializate ale statului pe cand conducea Executivul.

''Nu cunosc in mod evident motivele chemarii de azi la DNA / pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru - Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)! Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu de situatie si a inteles - in cateva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA. Din pacate exista si astfel de oameni'', a scris forul premier pe Facebook.

Fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar s-a aflat miercuri dimineata la sediul DNA, el nefacand nicio declaratie la sosire.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri