Avocatii care si-au anuntat plecarea la final de ianuarie din Musat & Asociatii, in frunte cu Miruna Suciu (foto), si-au lansat propria firma de avocatura, Suciu, Popa & Asociatii. Conducerea noii firme sustine ca proportia de avocati specializati seniori este preponderenta, de peste 80% din efectivul echipei de inceput.

Miruna Suciu a anuntat ca incepand cu 9 februarie o echipa de 20 de avocati a parasit Musat & Asociatii si a inceput sa lucreze sub un concept si brand nou, Suciu, Popa & Asociatii. Luminita Popa, Madalina Berechet, Cleopatra Leahu si Dan Ciobanu sunt cativa dintre partenerii care au pus bazele noii firme, iar Miruna Suciu este managing partner.

"Am construit o echipa balansata, cu care plecam la drum din T0, in care proportia de avocati specializati seniori este preponderenta, de peste 80% din efectivul total de avocati, proportie pe care intentionam sa o pastram si pe viitor cand vom extinde echipa", a declarat pentru wall-street.ro Miruna Suciu.

Ea a precizat ca firma se vom muta in curand intr-un sediu nou si modern din zona de nord a Bucurestiului, detaliile locatiei urmand sa le comunice in scurt timp.

La final de ianuarie, Ziarul Financiar scria ca Miruna Suciu, alaturi de alti cativa parteneri si 16 avocati, s-au desprins de Musat & Asociatii, urmand sa isi faca propria casa de avocatura. Comunicatul Musat & Asociatii preciza insa doar de plecarea Mirunei Suciu, Luminitei Popa si Madalinei Berechet. Ulterior, Musat & Asociatii si-a intarit echipa prin cooptarea mai multor avocati si a inceput un val de promovari in firma.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri