Deputatul PNL Mircea Dolha, membru al Comisiei de numarare a voturilor, a anuntat, in plenul Camerei Deputatilor, ca cererile de retinere si de arestare in cazul deputatului PSD Madalin Voicu nu a intrunit numarul de voturi necesare.

Deputatii au respins miercuri cererea DNA de retinere a deputatului PSD Madalin Voicu, cu 170 voturi "impotriva" solicitarii justitiei si 116 "pentru", conform Mediafax.

Deputatii au respins miercuri si solicitarea DNA privind arestarea deputatului PSD Madalin Voicu, rezultatului fiind de 158 voturi "impotriva" si doar 103 "pentru", potrivit unor surse.

Deputatul PSD Madalin Voicu si-a rugat, miercuri, colegii sa nu incuviinteze retinerea si arestarea sa pentru ca va fi o "umilinta ingrozitoare", el adaugand ca este un "om cinstit", pe care, daca l-ar da afara nevasta din casa, ar trebui sa isi puna un cort in curtea Parlamentului.

Deputatul minoritatilor Nicolae Paun lipseste de la sedinta Camerei Deputatilor.

Plenul a respins si solicitarea DNA de retinere a deputatului PSD. Madalin Voicu a refuzat sa comenteze votul favorabil pe care l-a primit din partea Camerei Deputatilor. "Nu vreau sa comentez. Va rog sa ma intelegeti. Nu voi mai vorbi despre justitie, in public", a spus Voicu.

Deputatii voteaza, la aceasta ora, cererea de retinere si arestare a deputatului Nicolae Paun, anchetat in acelasi dosar, pentru trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii si deturnare de fonduri.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri