Presedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupului Intact la discutii, care vor avea loc de la ora 12.00 la sediul Ministerului Finantelor Publice si la care vor participa si reprezentanti ai Cancelariei premierului Dacian Ciolos.

"Presedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gadea, director general Antena 3, si i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupurilor media pentru discutii astazi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finantelor Publice. La intalnire vor participa, de asemenea, si reprezentanti ai Cancelariei Primului-Ministru", a anuntat Fiscul pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Potrivit notificarilor, sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 trebuie eliberate in cinci zile. ANAF pune astfel in executare o sentinta penala din 2013, prin care statul a intrat in posesia imobilelor.

ANAF a transmis joi seara ca, pentru notificarea de evacuare a cladirilor in care functioneaza posturile tv ale grupului Intact, a trimis luni la sediul din Soseaua Bucuresti-Ploiesti un singur echipaj, format din patru executori fiscali, si ca patru persoane au fost legitimate pentru inmanarea notificarilor.

Executorii au folosit cele patru autoturisme utilizate de serviciul Executari silite si cazuri speciale si serviciul Valorificare sentinte penale din DGRFP Bucuresti si inscriptionate cu sigla ”ANAF” si cu sintagma "Executari silite".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri