Iulian Iosif, coordonatorul departamentului de Restructuring & Insolvency si partener in cadrul Musat & Asociatii va parasi casa de avocatura condusa de Gheorghe Musat. Conform unor surse din piata, avocatul, care are o vechime de 11 ani in firma, si-a notificat intentia de plecare conducerii.

Iulian Iosif (foto) si-a inceput cariera in Musat & Asociatii in 2005, avansand de la functia de asociat (2005-2009), pana la cea de partener, din 2014. Recent, Iosif a coordonat mai multe proiecte mari in cadrul firmei de avocatura, printre care se numara si lichidarea Termoelectrica.

Pe langa specializarea in insolvente si restructurari, Iosif are experitza si in legislatia muncii si in zona legislatiei pentru IMM-uri si corporatii.

Plecarea lui vine in contextul in care in urma cu o luna mai multi parteneri s-au despartit de Musat pentru a pune bazele unei noi firme, in frunte cu Miruna Suciu. Ea a anuntat ca, incepand cu 9 februarie, o echipa de 20 de avocati a parasit Musat & Asociatii si a inceput sa lucreze sub un concept si brand nou, Suciu, Popa & Asociatii. Luminita Popa, Madalina Berechet, Cleopatra Leahu si Dan Ciobanu sunt cativa dintre partenerii care au pus bazele noii firme, iar Miruna Suciu este managing partner.

Sursa foto: www.BillionPhotos.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri