Patru contrabandisti ucraineni au fost retinuti, sambata, de politistii de frontiera suceveni, care au tras focuri de arma pentru prinderea lor, iar magistratii Judecatoriei Radauti au dispus arestarea preventiva in cazul lor.

Potrivit Politiei de Frontiera Suceava, politistii de frontiera suceveni au observat in zona localitatii Siret, in apropierea frontierei de stat, patru persoane care se transportau colete voluminoase dinspre frontiera cu Ucraina spre interiorul tarii, noteaza Mediafax. Politistii de frontiera i-au somat pe acestia sa se opreasca, dar ei au abandonat coletele si au incercat sa fuga, moment in care agentii au tras focuri de avertisment si au reusit sa-i prinda.

Cei patru, cetateni ucraineni cu varste cuprinse intre 22 si 28 de ani, transportau 4.000 de pachete cu tigari de contrabanda in valoare de 51.200 de lei. Ancheta a stabilit ca tigarile urmau sa fie preluate pe teritoriul romanesc de un alt ucrainean, in varsta de 20 de ani, care se afla in acel moment in Vama Siret urmand sa intre in tara, fiind si el retinut.

Cei patru ucraineni care transportau tigari sunt cercetati pentru contrabanda in forma agravanta si trecerea frauduloasa a frontierei de stat, iar cel care urma sa preia transportul este cercetat pentru instigare la aceste infractiuni. Cu totii au fost arestati pentru o perioada de 30 de zile.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri