Cristina Filip (foto) este noul managing partner al casei de avocatura PeliFilip, dupa ce Francisc Peli si-a incheiat mandatul la conducerea firmei. Rocada este rezultatul alegerilor de la nivelul parteneriatului, ce au loc la fiecare trei ani, se arata in comunicatul PeliFilip.

"Avem in continuare un potential foarte ridicat de dezvoltare, iar planurile strategice, proiectele si initiativele clientilor nostri ne ofera permanent oportunitati si provocari complexe. Astfel, ne propunem, pentru perioada urmatoare, sa cladim mai departe pe atuurile care ne diferentiaza in piata – o cultura a excelentei, colaborarii si a implicarii proactive si orientate spre rezultate, in proiecte si in relatiile cu clientii, a tuturor resurselor firmei, inclusiv la nivel de parteneri", a declarat Cristina Filip.

Francisc Peli va prelua atributii de business development in cadrul firmei

Conform noii structuri de organizare si conducere, departamentul de drept corporatist, fuziuni si achizitii va fi coordonat de Alexandru Birsan, departamentul de rezolvarea disputelor va fi coordonat de Catalin Alexandru, departamentul de drept imobiliar va fi coordonat de Oana Badarau, departamentul de drept bancar si financiar va fi coordonat de Carmen Peli, care va continua sa conduca si practica de dreptul concurentei, practica de energie va fi coordonata de Alina Stancu Birsan, iar departamentul de drept comercial va fi coordonat de Ioan Dumitrascu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri