Solicitarea DNA de retinere a lui Sebastian Ghita a fost respinsa de Camera Deputatilor. Votul a fost secret, cu bile. In sala au fost prezenti 302 deputati.

Votul a fost secret, cu bile. La numararea voturilor s-au inregistrat 166 de voturi impotriva, in conditiile in care au fost prezenti 302 deputati, conform News.ro

Deputatul Sebastian Ghita a vrut sa intre in sala de sedinte a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, unde se numarau voturile exprimate pentru solicitarea DNA in cazul sau de retinere, fiind oprit de jurnalisti, care l-au atentionat ca doar Comisia de numarare are acces.

Dupa finalizarea votului privind incuviintarea retinerii sale, Sebastian Ghita a iesit din plenul Camerei Deputatilor in urma secretarilor de sedinta care duceau urnele cu bile in sala Biroului Permanent.

Usa fiind lasata deschisa in urma ultimului deputat care a intrat in sala, Sebastian Ghita a incercat sa intre in incapere, insa jurnalistii l-au strigat pe deputat, atentionandu-l ca nu are acest drept.

In sala de numarare a voturilor pot intra doar membrii Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, alaturi de membrii comisiei de numarare.
In urma observatiilor jurnalistilor, membri ai Comisiei de numarare l-au vazut pe deputat incercand sa intre si l-au atentionat la randul lor ca accesul nu este permis, iar Sebastian Ghita, dupa cateva zeci de secunde de asteptare in fata usii, a plecat, zambind.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri