Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca se va prezenta vineri la DNA Brasov intr-un dosar de coruptie. Acesta a declarat ca va fi prezent in calitate de martor, conform Mediafax.

Presedintele Senatului a precizat, joi, intr-un comunicat de presa, ca a fost invitat telefonic la audiere, in calitate de martor, in dosarul 259/p/2015.

"Doresc sa aduc la cunostinta presei ca, in respect pentru reglementarile legale privind confidentialitatea anchetei, nu voi face declaratii nici la sosirea si nici la plecarea din sediul DNA. Totodata, doresc sa fac cunoscut faptul ca informatia legata de prezenta mea la DNA Brasov era cunoscuta doar de subsemnatul si de lucratorul DNA care m-a invitat telefonic", mai precizeaza Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele Senatului a mai spus ca, de regula, informeaza cu promptitudine presa despre activitatile sale de interes public, asa cum poate fi apreciata prezenta sa la DNA in calitate de martor.

"De aceasta data, in mod premeditat, am tinut strict secreta aceasta informatie pentru a verifica daca lucratorii DNA scurg informatii confidentiale catre presa. Cu putina vreme in urma, am fost contactat din lumea presei cu intrebarea: ”Este adevarat ca ati fost invitat la DNA Brasov ?”. Q.E.D., asa ca am hotarat sa dau publicitatii acest comunicat", mai spune Tariceanu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri