Traian Basescu s-a prezentat la Parchetul Militar, fostul presedinte declarand ca nu poate sa spuna dosarul in care acesta este citat, dar stie ca Ioan Ghise i-a facut o plangere.

Traian Basescu a declarat , la intrarea in sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, ca nu stie in ce calitate a fost chemat de procurori, conform News.ro

Traian Basescu a precizat ca ce poate sa spuna deocamdata este ca stie de o plangere facuta in urma cu mai multi ani de senatorul Ioan Ghise.

La inceputul anului 2013, senatorul Ioan Ghise a depus o plangere la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in care i-a reclamat pe Traian Basescu si angajati de la SPP, aratand ca a fost scos cu forta de la receptia data la sfarsitul lunii noiembrie 2012, de Administratia Prezidentiala, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

De la Parchetul instantei supreme, dosarul a ajuns la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, declara in 1012 ca Ioan Ghise a fost indepartat de la receptie pentru un incident prin care i-a deranjat pe ceilalti invitati, respectiv prin modul in care era imbracat si prin scandari.

Ghise a mers la receptie imbracat pe sub camasa cu un tricou pe care era scris “Poporul a decis, Basescu e demis", mesaj prin care facea referire la faptul ca Traian Basescu ar fi trebuit demis in urma referendumului din luna iulie 2012.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri