Procurorii DNA care l-au trimis in judecata pe miliadarul Ioan Niculae au disjuns ancheta si au deschis un nou dosar in care sunt vizati mai multi fosti ministri si functionari publici. Printre ei: Emil Boc, Mircea Geoana si Ilie Sarbu, conform Adevarul.

Este vorba de demnitari care au fost implicati in circuitul proiectului de Hotarare de Guvern sau in demersurile pentru sustinerea actului normativ privind acordarea de subventii la achizitia de ingrasaminte din productia interna, act normativ care ar fi fost profitabil pentru afacerile grupului Intergaro si i-ar fi adus venituri lui Ioan Niculae de cateva sute de milioane de euro. Omul de afaceri Ioan Niculae, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu si doi dintre directorii firmei conduse de milionar au fost trimisi in judecata saptamana aceasta de procurorii anticoruptie.

Pe parcursul urmaririi penale au iesit la lumina informatii care arata ca anumiti ministri din cadrul Guvernului, au sustinut proiectul de act normativ care l-ar fi favorizat pe Ioan Niculae, patronul Interagro, si ar fi produs prejudicii evidente Romaniei, atat pe plan european, cat si bugetului de stat, sustin anchetatorii.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Bignai / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri