Legea care obliga mentionarea continutului de lapte praf pe etichetele produselor lactate a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis . Au fost inregistrate,la inceputul lunii aprilie, 218 voturi pentri si o abtinere in procesul de votare din Camera Deputatilor, care este for decizional.

Potrivit proiectului, laptele proaspat de consum, dar si produsele lactate vor avea obligatoriu eticheta pe care sa fie specificat continutul de lapte praf, conform News.ro

"In comisie s-a introdus si sintagma «lapte natural», adica lapte produs 100% din lapte brut materie prima sau mentiunea «lapte romanesc» - lapte provenit 100% din fermele din Romania", a declarat presedintele Comisiei de agricultura din Camera Deputatilor, liberalul Nini Sapunaru, in cadrul dezbaterilor din plen.

Potrivit proiectului, nerespectarea etichetarii poate fi sanctionata de ANSVSA.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri