Corpul de control al premierului face verificari legate de decizii luate in minister de-a lungul a mai multor ani. Premierul Dacian Ciolos, care asigura si interimatul la Ministerul Sanatatii, a sosit la sediul ministerului pentru o vizita de lucru. La sosire, premierul a spus ca va face declaratii la final, conform News.ro

Pe langa controlul de la Minister. Corpul de control al premierului a efectuat controale si la 4 spitale - Floreasca, Universitar, Sf. Ioan, Arsuri

Corpul de control al premierului Dacian Ciolos desfasoara, vineri, o actiune de control inopinata la sediul Ministerului Sanatatii si la 4 spitale din Bucuresti - Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan si Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri - cu preluarea documentelor legate de achizitia de biocide.

”In data de 13.05.2016, Corpul de control al primului-ministru desfasoara o actiune de control inopinata la sediul Ministerului Sanatatii si la 4 spitale din Bucuresti (Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan si Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti), in temeiul Ordinului nr. 61/29.04.2016, cu preluarea documentelor aferente tuturor aspectelor legate de obligatiile unitatilor sanitare publice cu paturi aflate in subordinea, sub autoritatea sau in coordonarea Ministerului Sanatatii, in ceea ce priveste achizitionarea de produse biocide”, se arata intr-un comunicat al Guvernului remis News.ro.

La ora transmiterii acestei stiri, premierul Dacian Ciolos, care asigura si interimatul la Ministerul Sanatatii, a sosit la sediul ministerului pentru o vizita de lucru.

La sosire, premierul a spus ca va face declaratii la final.

In 29 aprilie, Corpul de control al premierului a initiat o actiune de control la unitatile sanitare publice cu paturi aflate in subordinea, sub autoritatea sau in coordonarea Ministerului Sanatatii, referitoare la achizitiile de produse biocide. Actiunea de control are ca obiective ”verificarea tuturor aspectelor legate de obligatiile unitatilor sanitare publice cu paturi aflate in subordinea, sub autoritatea sau in coordonarea Ministerului Sanatatii, in ceea ce priveste achizitionarea de produse biocide si de servicii de curatenie si igienizare” si ”verificarea altor aspecte considerate relevante de catre echipa de control”.

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri