Procesul lui Nicusor Constantinescu de la Curtea de Apel Constanta a fost intrerupt dupa cateva minute, presedintele suspendat al Consiliului Judetean, care ar fi urmat sa fie audiat in dosarul Centrului Militar Zonal, a solicitat interventia SMURD, din cauza faptului ca are tensiunea marita, conform News.ro

Nicusor Constantinescu le-a cerut judecatorilor constanteni sa cheme un echipaj SMURD, pe motiv ca nu are asistenta medicala.

”Sa chemati SMURD-ul ca nu am asistenta medicala si am tensiune mare. Am fost adus cu o duba, fara monitorizare, am venit cu dricul”, a spus Constantinescu in fata instantei, el fiind totusi insotit de un cadru medical de la Spitalul Penitenciar Poarta Alba, unde se afla incarcerat.


Intrebat de judecatoarea Andreea Ianca daca si-a luat tratamentul, el a spus ca nu e problema acesteia si ca desi, saptamanile trecute, a luat medicamente are in continuare tensiunea marita.

Judecatoarea i-a spus ca va chema un echipaj SMURD, dar ca doreste sa vada o disponibilitate reala din partea sa de a da declaratii, chiar daca acestea nu vor fi finalizate luni, ci doar incepute.

Nicusor Constantinescu a raspuns ca vrea sa dea declaratii in fata instantei, dar ca nu stie daca o poate face din cauza starii de sanatate. El a mentionat ca saptamana trecuta a mers 2.500 de kilometri in ambulanta, fiind dus de la Spitalul Penitenciar Poarta Alba la instante din Bucuresti.

Medicii au transmis ca starea lui Nicusor Constantinescu era stabila

Magistratul a mai spus ca se luase in considerare ca Nicusor Constantinescu sa fie adus la instanta cu un echipaj SMURD, dar ca medicii de la Spitalul Penitenciar Poarta Alba au transmis ca starea acestuia de sanatate este stabila si ca poate fi transportat si cu ambulanta institutiei.
Presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, arestat preventiv in dosarul Centrului Militar Zonal, a fost adus, luni dimineata, cu o ambulanta de la Spitalul Penitenciarului Poarta Alba la Curtea de Apel, unde are loc un nou termen in acest dosar.

Nicusor Constantinescu a fost adus in jurul orei 9.15 cu o ambulanta de la Spitalul Penitenciar Poarta Alba, el folosind carje pentru a merge.
Intrebat daca mai rezista, el a raspuns: ”Inca mai exist”.

In 20 mai, Curtea de Apel Constanta a admis solicitarea DNA de inlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv pentru Nicusor Constantinescu in dosarul Centrului Militar Zonal, intrucat acesta a lipsit de la toate termenele de judecata, motivand ca este nedeplasabil din cauza unei operatii.

In prezent, Nicusor Constantinescu se afla internat in Spitalul Penitenciar Poarta Alba

In 2 iunie, Nicusor Constantinescu a fost suspendat din functie, deoarece este arestat preventiv in dosarul Centrului Militar Zonal. Aceasta este a treia suspendare din functie a lui Constantinescu.

In toamna anului trecut, Nicusor Constantinescu a fost condamnat in dosarul Centrului Militar Zonal la trei ani si jumatate de inchisoare pentru abuz in serviciu. El a fost judecat pentru ca in calitatea de presedinte al Consiliului Judetean a initiat doua proiecte de hotarare, adoptate apoi de plen, prin care era evacuat Centrul Militar Zonal din sediul pe care il ocupa, ambele fiind anulate de instanta. De asemenea, instanta a considerat ca el nu a asigurat o finantare corespunzatoare pentru Centrul Militar Zonal in perioada 2009 - 2013.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri