Denkstatt Romania, filiala locala a companiei austriece Denkstatt GmbH, lanseaza prima aplicatie pentru managementul modificarilor legislative pe piata din Romania, ce are rolul de a reduce riscul in ceea ce priveste neindeplinirea obligatiilor legale aplicabile unei companii in domeniul operational.

Aplicatia Think!Legal are o serie de functii de baza ce includ: actualizarea bazei de date cu legislatia aplicabila, selectia si filtrarea obligatiilor impactante pentru fiecare companie in parte, evaluarea gradului de conformare cu obligatiile legale, respectiv controlul managerial al riscului prin alocarea si urmarirea de sarcini, sarcini atribuite pe obligatii care nu erau in totalitate implementate.

In plus, aplicatia ofera acces la toate modificarile legislative aparute in domeniul mediului, securitatii muncii si energiei.

“Doar anul trecut au fost peste 60 de modificari legislative pe teme de mediu inconjurator, sanatate si securitate in munca si energie. Ne propunem sa simplificam mult munca responsabililor din cadrul companiilor, sa diminuam riscul de amenzi pentru eventuale neindepliniri din cauza unei neinformari corespunzatoare”, precizeaza Gabriela Fistis , director general Denkstatt Romania.

Aplicatia prezinta scopul si un scurt sumar al documentului legislativ aplicabil, precum si o analiza detaliata a implicatiilor/obligatiilor care prin neindeplinire pot conduce la contraventii si/sau penalitati pentru companie.

Accesul la aplicatie presupune un cost fix pe an pentru domeniile alese: de mediu, sanatate si securitate, respectiv energie, in functie de optiunea companiei si de nevoia interna, pentru un pachet minim de 3 licente. Achizitionarea aplicatiei vine cu un pachet de consultanta din partea unor specialisti in alegerea obligatiilor cu impact asupra activitatii fiecarei companii, call-centre dedicat si o vizita on-site pentru evaluarea gradului de risc. Aplicatia a fost lansata si in alte trei tari din regiune: Austria, Ungaria si Slovacia.

Denkstatt Romania, cu sediul la Timisoara si punct de lucru in Bucuresti, este filiala grupului austriac Denkstatt, specializat in consultanta in domeniul sistemelor de management, protectia mediului, dezvoltare sociala si consultanta in sustenabilitate.

Sursa foto: everything possible_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri