Livia Stanciu, Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), a fost numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie, decretul in acest sens fiind semnat de presedintele Klaus Iohannis, conform News.ro

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala incepand cu data de 13 iulie. Mandatul Liviei Stanciu la Curtea Constitutionala va fi pentru o perioada de noua ani.

Mandatele a trei judecatori ai Curtii Constitutionale expira in luna iulie: Augustin Zegrean, propus de Presedintie, si Tudorel Toader si Valentin Zoltan Puskas, propusi de cele doua Camere ale Parlamentului.

Attila Varga a fost validat miercuri de plenul Camerei Deputatilor pentru un post de judecator la Curtea Constitutionala, iar independetul Marian Enache a fost validat marti de Senat. Saptamana aceasta, a fost ales si un presedinte interimar al Curtii, in persoana lui Valer Dorneanu, pentru ca mandatul de presedinte al lui Zegrean expira in 10 iunie.

Livia Stanciu este presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie din anul 2010.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri