Un barbat din Ploiesti, fost ofiter SRI, este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prins in flagrant de catre ofiterii DGA primind bani de la directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, aflat in subordinea Primariei, pentru a interveni la functionari din primarie ca directorul sa fie mentinut in functie, scrie News.ro.

Radu Adrian lucreaza in prezent pentru o publicatie online cu acoperire nationala si ar fi cerut suma de 2.000 de lei pentru a interveni pe langa actualul primar al Ploiestiului, Adrian Dobre. In schimbul acestei sume, fostul ofiter SRI promitea ca va reusi sa il convinga pe primarul Ploiestiului sa il mentina in functie pe actualul presedinte al Clubului Sportiv Municipal, Cezar Stoichiciu, scrie EuropaFm.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii, sambata, de Directia Generala Anticoruptie (DGA), ofiterii acestei structuri, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, au prins in flagrant o persoana care a primit suma de 2.000 lei de la un denuntator pentru a-si trafica influenta pe langa un functionar cu putere de decizie la nivelul Primariei municipiului Ploiesti, in scopul mentinerii sale in functie, potrivit News.ro.

”In fapt, la data de 29.07.2016, cetateanul R.A.O. a primit 2.000 lei de la S.C., denuntator in cauza, pentru a-si trafica influenta la nivelul Primariei municipiului Ploiesti, in scopul prelungirii delegarii denuntatorului in functia de director general al unui club sportiv din localitate”, se arata in documentul citat.

Surse judiciare au declarat ca denuntatorul in acest caz este actualul director al Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, Cezar Stoichiciu, iar barbatul care ar fi pretins bani pentru a interveni la Primarie in favoarea mentinerii in functie a lui Stoichiciu este un fost ofiter din cadrul SRI, care in prezent activeaza ca jurnalist si scrie la un ziar online.

Procurorul de caz a dispus fata de barbatul prins in flagrant punerea in miscare a actiunii penale pentru infractiunea de trafic de influenta, acesta fiind cercetat in continuare sub control judiciar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri