Cainele antidrog al Politiei de Frontiera a descoperit, vineri noapte, intr-un Mercedes care urma sa intre in Romania, peste 1,3 kilograme de hasis si plante de cannabis. Un cetatean roman si altul albanez, ambii cu resedinta in Italia sunt cercetati penal pentru trafic international de droguri de risc, scrie News.ro.

Suspectii de trafic de droguri de risc au fost prinsi la punctul de trecere a frontierei de la Sculeni cu ajutorul cainelui politist Noma, special antrenat pentru depistarea substantelor stupefiante.

Politistii au observat ca cei doi ocupanti ai autoturismului Mercedes sunt agitati si au decis sa faca un control amanuntit al masinii. Astfel au fost descoperite, in interiorul rotii de rezerva aflata in portbagajul masinii, doua pungi vidate, ce contineau o substanta vegetala de culoare maro si miros intepator, in greutate totala de aproximativ 1.200 grame, care a rectionat pozitiv la testarea preliminara, fiind posibil a fi canabis, arata Politia de Frontiera.

Romanul le-a declarat politistilor ca punga vidata in care se aflau 83 de grame ii apartinea si a achizitionat-o pentru consum propriu, in schimbul sumei de 100 euro. Cat celelalte doua pungi vidate de aproximativ 1.200 grame el a spus ca stie cum au ajuns in roata de rezerva a autoturismului.

Substantele vor fi expertizate intr-un laborator, iar cei doi suspecti sunt audiati de un procuror de la structura teritoriala Iasi a DIICOT urmand ca, la final, sa stabileasca daca vor fi retinuti si, implicit, daca va fi propusa arestarea preventiva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri