Politistii din Sibiu au descoperit o cultura de cannabis si au ridicat, in total, aproape 100 de kilograme de stupefiante in urma unui flagrant si a trei perchezitii la persoane suspectate de cultivare ilegala si trafic de droguri.

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu si ai Directiei Operatiuni Speciale – IGPR, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Sibiu au oprit, joi, in trafic, doua masini in care au descoperit 22 kilograme de cannabis, impreuna cu mai multe instrumente folosite la cultivarea si recoltarea plantelor de cannabis, scrie News.ro.

Ulterior, anchetatorii au facut perchezitii in municipiul Sibiu, la locuintele celor trei persoane care se aflau in masinile controlate initial, si au descoperit alte 20 de kilograme de ”masa vegetala de culoare verde olive ce pare a fi cannabis, in diferite stadii de uscare si prelucrare, precum si alte bunuri (bani, laptop, tableta)”, se arata intr-un comunicat publicat de Politia Romana.

In urma verificarilor, anchetatorii au descoperit ca cei trei suspecti (doi barbati si o femeie) aveau mai multe culturi de cannabis in localitatea Agnita, ”de unde se aprovizionau periodic cu marfa”.

Politistii au ridicat de pe terenurile respective alte 53 de kilograme de cannabis.

In total, anchetatorii au ridicat aproape 100 de kilograme de droguri la cei trei suspecti.

Cele trei persoane au fost audiate la sediul DIICOT Sibiu, iar doi barbati, in varsta de 29 si 30 de ani, au fost retinuti.

In continuare, anchetatorii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri