Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) au facut verificari, sambata noaptea, in sase cluburi din Bucuresti, constatand mai multe nereguli pentru care au fost date sanctiuni. Actiuni similare au avut loc si in alte orase, scrie News.ro.

Sambata noaptea, angajatii ISU au facut verificari in sase cluburi din Bucuresti si au fost date sanctiuni, a precizat, duminica, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

El a spus ca neregulile constatate nu sunt de natura sa determine suspendarea activitatii respectivelor cluburi. Actiuni similare au avut loc si in alte orase din tara, iar controalele vor continua.

Controalele la imobilele care desfasoara activitati cu public numeros vor fi intensificate incepand de sambata seara si vor fi facute verificari in ceea ce priveste aplicarea legii in acest domeniu, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog. Potrivit acesteia, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dispus ca, incepand de sambata seara sa fie intensificare controalele la toate imobilele in care sunt desfasurate activitati cu public numeros.

Decizia a fost luata dupa ce, vineri noaptea, clubul Bamboo din Capitala a fost mistuit de un puternic incendiu. Clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, dar nu si autorizatie. De asemenea, clubul nu avea autorizatie de functionare emisa de Primaria Sector 2.

Sursa foto: Pavel L Photo and Video/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri