Politistii serviciului de Politie Delta Dunarii au confiscat, la sfarsitul lunii aprilie, peste 600 de kilograme de peste si mai multe materiale de pescuit, in valoare totala de peste 25.000 de lei, in urma unor controale pentru combaterea pescuitului ilegal si a comertului ilicit cu produse piscicole in zona Deltei Dunarii, scrie News.ro.

Astfel, in perioada 25 - 28 aprilie, politistii Serviciului de Politie Delta Dunarii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au verificat 17 ambarcatiuni, in urma acestor controale aplicand 11 amenzi in valoare totala de 1.400 de lei, iar doua persoane vor fi cercetate, anunta, sambata, Politia Romana.

De asemenea, politistii au confiscat 642 de kilograme de peste, dintre care 214 de kilograme de caras, 361 de kilograme de scrumbie si 67 de kilograme de platica, precum si 41 de setci din plasa tip monofilament, in lungime de 3.600 de metri, sase ave din fire textile, in lungime de 300 de metri, o ambarcatiune din fibra de sticla tip lotca, un motor si un rezervor de ambarcatiune si doua rame.

Mai mult, au fost confiscate si trei ambarcatiuni, dintre care doua confectionate artizanal si o lotca din fibra de sticla, precum si un motor de ambarcatiune.

Valoarea totala a bunurilor confiscate a fost estimata la peste 25.000 de lei, precizeaza politistii.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri