Spectacolul Symphonic Red Concert Show, sustinut de pianistul Havasi, numit cel mai rapid pianist din lume in 2009 va avea loc la Sala Palatului din Capitala, pe 15 noiembrie. Spectacolul a avut audiente record in Asia.
Toamna aceasta, publicul roman va putea urmari, in premiera, spectacolul Symphonic Red Concert Show conceput de pianistul Havasi sub forma unei productii impresionante, una dintre cele mai ample desfasurate vreodata pe scena Salii Palatului din Bucuresti, potrivit organizatorilor.

Dupa 25 de ani petrecuti pe cele mai mari scene ale lumii, experimentand diferite combinatii muzicale, Havasi a realizat un amestec de sonoritati internationale, de la instrumente de percutie cu traditie in cultura japoneza, la interpreti din diverse culturi, rezultatul fiind un melanj al muzicii clasice cu pop, world sau jazz.

Cel mai recent proiect al pianistului Havasi a stabilit noi recorduri de audienta in Asia, fiind unul dintre cele mai vizionate programe tv ale ultimilor ani in aceasta tara, potrivit organizatorilor.

Prima reprezentatie a spectacolului a avut loc la centrul cultural Shanghai Expo in fata a 10.000 de oameni si a fost difuzata pe canalul public de televiziune fiind urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori.

Alaturi de un cor de peste 500 de voci si una dintre cele mai prestigioase orchestre din Asia, “Orchestra Simfonica Shanghai”, pianistul a oferit un spectacol muzical foarte apreciat de publicul chinez. Albumele sale i-au adus sapte discuri de platina.

Daca la 21 de ani preda deja in cadrul Conservatorului din Budapesta, acum, Havasi detine mai mutle titluri castigate in competitii internationale de pian si a sustinut concerte in multe capitale ale lumii.

Compania Amphitrion va aduce productia si in Romania, in aceasta toamna pe scena Salii Palatului pe 15 noiembrie, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, avand preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei.

Urmareste un trailer al spectacolului aici.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri