Cu o investitie de 300.000 de euro si echipamente aduse din Statele Unite, conceptul Red Angus Steakhouse a fost implementat in nordul Capitalei, in zona Baneasa-Satul Francez.
Noua locatie are aproximativ 300 de metri patrati si are o capacitate de 126 de locuri, potrivit reprezentantilor restaurantului.

De asemenea, o data cu deschiderea noii unitati, meniul a fost schimbat in ambele restaurante, atat in Centrul Istoric, cat si in Baneasa.

Pe langa produsul de baza, Red Angus Steakhouse ofera si alte preparate specifice acestei bucatarii, precum cotlete de berbecut de Noua Zeelanda, coaste de porc rumenite, cartof copt cu smantana, cheesecake si altele.

Noul restaurant red Angus este situat pe Strada Nicolae Caramfil, numarul 87.

Sursa foto: redangus.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri