Planeta HamHam, un complex de servicii pentru animale de companie, a investit aproximativ 175.000 de euro in amenajarea celei de-a doua aripi a Pluto PetHotel, in urma cererilor numeroase de cazare.
Planeta HamHam cuprinde primul PetHotel din Romania - Pluto PetHotel, Gradinita Cateilor, scoala de dresaj si un club privat de dresaj canin - Clubul HamHam United, salon de cosmetica pentru animale de companie, pet shop si pet taxi.

Investitia initiala in acest complex se ridica la 140.000 de euro. Cei aproximativ 175.000 euro au fost directionati catre amenajarea celei de-a doua aripi a Pluto PetHotel, dezvoltarea conceptului de Gradinita Cateilor si inaugurarea Pavilionului de Iarna al acesteia, amenajarea pet salonului si a pet shop-ului si implementarea serviciului pet taxi.

Intregul complex Planeta HamHam se intinde pe o suprafata de 8.000 mp. In prezent, numarul de animale care pot fi cazate in hotel este de 80 de catei si 20 pisici. Acestea beneficiaza de camere individuale, mobilate, avand televizor si webcam, meniu personalizat, program individual de activitate educativa si de echilibrare comportamentala coordonata de un instructor-terapeut canin, precum si de asistenta veterinara permanenta.

Echipa care are grija de patrupede este format din sapte ingrijitori, patru instructori dresori si doua receptionere.

Gradul mediu de ocupare al hotelului in anul 2011 a fost de 60%.

Potrivit statisticilor, in Capitala traiesc aproximativ 150.000 de caini, dintre care 100.000 cu stapan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri