Ascuns de castelul Cenusaresei, departe de focurile de artificii si aleile aglomerate ale parcurilor tematice, Walt Disney pretuieste la fel de mult ca in prima zi micul sau “refugiu”, un apartament situat pe dealurile Disneyland din Anaheim, California.
Situat la etajul al doilea, apartamentul producatorului de film ramane aproape exact asa cum era si in urma cu mai bine de 60 ani.

Fiica lui Walt Disney, Diane Disney Miller, acum in varsta de 78 ani, a impartasit amintirile din acele vremuri alaturi de tatal sau jurnalistilor de la Huffington Post.

“A fost refugiul lor, locul lor retras. Decorul, toate lucrurile si obiectele mici pe care le luau parintii in excursiile din tara… A fost intr-adevar foarte confortabil, un camin de familie”, a spus ea publicatiei americane.

Apartamentul ramane inchis pentru public, dar un tur al acestuia, incarcat de Disney Parks pe serviciul de videosharing al YouTube ofera o idee asupra modului in care arata acum casa unde a locuit familia Disney.

Printre obiectele achizitionate de Walt Disney din calatoriile prin lume se numara rame de poze, candelabre si foarte multe accesorii. Draperiile canapelele de culoare inchisa domina livingul, iar covoarele cu accente florale si mobilierul victorian ar putea stabili perfect scena unui desen animat semnat de Disney.

Apartamentul a fost decorat de Emile Kuri, de doua ori castigator al premiului Acadamy Awards pentru cel mai bun director artistic, care a lucrat impreuna cu Walt Disney la realizarea mai multor filme, creand ceea ce fiica lor, Diane Disney Miller numeste “capodopera lor victoriana”.



Foto cover: huffingtonpost.com

Foto: captura
YouTube


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri