Pentru a avea un proiect de succes este nevoie de un start de succes, iar economisirea programata reprezinta un start reusit din mai multe puncte de vedere: pentru banii pusi deoparte primesti dobanda, ai acces in orice moment la ei si, nu in ultimul rand, te obisnuiesti cu ideea unor cheltuieli ponderate.
Niciodata nu e tarziu pentru planuri de viitor, iar daca vrei sa incepi unul fara prea mari sacrificii e momentul sa iei in considerare un plan de economisire. Unul mai special, in care tu alegi cat cheltuiesti si cat economisesti. Adica, Planul de economisire de la UniCredit Tiriac Bank.

Tu decizi ce suma vrei sa pui deoparte lunar. Si nu trebuie sa faci nimic altceva. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba. Daca transferi in contul de economii o suma de pana la 500 de lei, dobanda de care beneficiezi este 5%, iar daca suma depaseste 500 de lei, dobanda ajunge la 5,5%. In plus, lunar vei primi dobanda pentru suma stransa, aceasta adugandu-se planului de economisire.

Si asta nu e tot, lunar poti creste suma pe care vrei sa o economisesti, iar conditiile raman neschimbate. Cu siguranta, tentatia e mare, tocmai de aceea oricand ai nevoie poti accesa suma din cont, nu pierzi decat dobanda aferenta ultimei luni.

Alegerile nechibzuite te fac sa cheltuiesti inutil. Economiseste pentru lucruri cu adevarat valoroase!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri