Raluca si Andrei Sosa, proprietarul clubului Expirat din Capitala, au deschis saptamana trecuta un pub neconventional de cultura urbana in fosta tipografie Energiea de pe strada Brezoianu din Capitala.
Interiorul pub-ului, reconstruit si decorat de catre arhitectul Cristian Corvin, ramane fidel atat finisajelor, cat si functionalitatii din epoca tipografiei Energiea (1920), in spatiu regasindu-se prese si utilaje tipografice vintage.

Dimineata si dupa-amiaza, in local pot fi organizate workshopuri si ateliere din diverse domenii: arta gastronomiei, arta teatrala, film, literatura, muzica. Serile sunt dedicate petrecerilor tematice.

Investitia in local nu a fost facuta publica, insa cel mai probabil este de ordinul sutelor de mii de euro.

„Investitia a fost considerabila, dovada fiind si «fortele» implicate in derularea ei. De la partenerii nostri, Raluca si Andrei Sosa, la personalul intern Grolsch, la cele 4 agentii implicate in proiect: Pepper Communication a acoperit partea de BTL si implementarea, actiunile de PR au fost efectuate de agentia Nicola Porter Novelli, media a fost asigurata de United Media, iar comunicarea online de Kubis Interactive”, spune Grant McKenzie, marketing vice-president Ursus Breweries, companie care a asociat brandul Grolsch cu noul local din Capitala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri