Bucuresti, 15 Martie - Incepand cu data de 22 martie, Grand Cinema Digiplex va oferi publicului o serie de spectacole extraordinare de opera si balet, transmise live sau inregistrate, in format HD.

Iubitorii genului clasic vor beneficia de o locatie eleganta, demna de o reprezentatie regala, de conditii premium si de un design rafinat al barului de la intrarea in cinematograf, Eye Fi Cafe Bar, unde primesc o reducere de 15%. Pretul unui bilet pentru evenimentele live va fi de 100 de ron, iar pentru spectacolele inregistrate de 70 de ron.

Prima superproductie prezentata va fi “Romeo si Julieta”, spectacolul de balet fiind transmis live de Royal Opera House din Londra, joi, 22 martie, de la ora 20:00. Cunoscuta drept cea mai romantica opera din lume, aceasta va fi pusa in scena de artistii Casei Regale de Balet, cea mai faimoasa companie de acest gen din Marea Britanie.

Lista spectacolelor continua la Grand Cinema Digiplex cu “Traviata”, o opera in trei acte compusa de Giuseppe Verdi. Personajul principal feminin, Violetta Valery, este interpretat de una dintre cele mai renumite soprane din lume, Angela Gheorghiu. Opera va putea fi vizionata in varianta inregistrata pe 29 martie.

In data de 5 aprilie, Grand Cinema Digiplex va aduce in Romania o premiera in lumea spectacolelor: proiectia in varianta 3D a reprezentatiei de balet “Giselle”, apartinand compozitorului Adolphe Adam. Opera transpune povestea de dragoste cutremuratoare dintre o fata obisnuita, Giselle, si un baiat de vita nobila, Albert.

Grand Cinema Digiplex face o supriza clientilor sai si mai ales publicului iubitor de cultura, aducand in Romania cele mai faimoase opere si spectacole de balet din lume. Publicul le va putea viziona intr-o atmosfera eleganta, beneficiind de o multitudine de posibilitati de relaxare, acum accesibile si in zona de nord a Bucurestiului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri