Rovio, producatorul seriei de jocuri Angry Birds, a confirmat ca noul titlu “Space” al jocului va fi disponibil si pe sistemul de operare Windows Phone dezvoltat de Microsoft, informeaza TechRadar.com.
Contrar celor anuntate saptamana trecuta, cand compania finlandeza declara ca pentru a dezvolta jocul pe platforma Windows Phone ar necesita mult prea mult timp, Rovio a revenit asupra pozitiei sale asigurand ca noul titlu va fi disponibil si pe acest suport.

Rovio a lansat pe 22 martie noua versiune a jocului pentru iPhone si telefoanele dotate cu platforma Android, acesta urmand sa apara si pe Windows Phone, desi nu a fost anuntata si o data de aparitie.

“Lucram la jocul Angry Birds Space pentru platforma Windows Phone 7”, a declarat pentru Reuters, Mikael Hed, CEO-ul Rovio Entertainment Oy.

Angry Birds ar putea ajunge la 1 miliard de descarcari in urmatoarele cateva luni, sustinut de introducerea versiunii Space, si la 2 miliarde de descarcari pana la sfarsitul acestui an. In primul an de la lansarea jocului acesta a inregistrat peste 50 de milioane de download-uri.

Rovio urmeaza sa lanseze alte patru jocuri Angry Birds pana la sfarsitul acestui an.

10 milioane de download-uri in primele trei zile

Angry Birds Space, ultimul joc al seriei a fost descarcat, in primele trei zile de la punerea in vanzare, de peste 10 milioane ori, potrivit Eurogamer.net.

Pentru iOS, aplicatia costa 99 centi, in timp ce pentru Android aceasta costa 2,99 dolari.

Foto: chrome.angrybirds.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri