„Tara Bascilor este renumita pentru mancarea buna, talentul bucatarilor si calitatea carnii. Numai in orasul meu (San Sebastian – n.n.) sunt trei restaurante cu trei stele Michelin”, isi incepe Imanol Jaka povestea, scrie Jurnalul National.
De mic a trebuit sa munceasca pentru a-si intretine familia si a ales acest drum pentru ca a fost fascinat de carnea de vaca si de savorile ei.

„Cunoscutii mei spun ca fac ceea ce-mi place, dar eu ii contrazic, zicandu-le ca imi place ceea ce fac”, spune Imanol, un simpatic expert degustator (al produselor din carne de vaca – !!!), care aduce cu el in capitala noastra nu numai retete alese, ci si pofta incredibila de viata pe care o au bascii.

Citeste articolul complet pe Jurnalul National: Nu mancati singuri! Nimic mai mult!

Sursa foto: Jurnalul National

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri