iPad a devenit o tableta foarte populara in intreaga lume, motiv pentru care mai multi producatori s-au gandit sa creeze si o serie de accesorii potrivite pentru aceast gadget.
Vara aceasta, in parc sau pe plaja, intr-o excursie sau in camping - oriunde, o carcasa poate fi extrem de utila mai ales cand nu va doriti sa va expuneti gadgetul tuturor riscurilor acestui anotimp.

Desigur, cine nu dispune de o tableta si isi doreste sa se bucure in anotimpul cald si in vacanta de gadgetul preferat, isi poate lua si un laptop, dar acesta ar putea deveni incomod datorita dimensiunilor sau functionalitatii. Totul aici, insa, se rezuma la gust si preferinte.

Tocmai de aceea, jurnalistii de la informationweek.com au alcatuit o lista de carcase foarte utile pentru tabletele iPad - despre care se stie ca nu au fost proiectate pentru utilizare in astfel de conditii „extreme” - fara un „scut de protectie” pentru a le pastra in siguranta.

Carcasele difera de la forma la utilitate si la calitate astfel ca exista protectii pentru rezistenta la apa, impotriva zgarieturilor, a socurilor si multe altele. Dar si pretul difera de la un produs la altul. O astfel de protectie poate costa de la 30 si poate ajunge si la 500$.

Vedeti cum arata carcasele de protectie si care sunt facilitatile oferite de acestea in galeria foto atasata.

Foto: informationweek.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri