In fiecare an, Festivalul de Film de la Cannes gazduieste si premiaza cele mai bune pelicule, dar si cele mai reusite tinute vestimentare. Actori, regizori, scenaristi, toti depun eforturi pentru a straluci pe covorul rosu, scrie Jurnalul National.
Vezi ce spune stilista Adina Buzatu despre tinutelor domnilor prezenti pe Riviera Franceza.

Valeriu Andriuta

Un actor mai putin cunoscut publicului din Romania, Valeriu Andriuta a fost de o eleganta desavarsita la premiera filmului Dupa Dealuri, regizat de Cristian Mungiu. El a purtat smoking Messagerie, lucrat manual, cu revere din matase naturala, camasa CIT Luxury si batista din matase naturala, de la Ascot, toate din magazinul Trends by Adina Buzatu. Aspectul sauvage al parului si al barbii au venit in continuarea rolului jucat in film.

Brad Pitt
Se poarta stilul boem. Aerul hippie al tinutei lui Brad Pitt este fara doar si poate in tendinte. Culoarea costumului ales de actor pentru sedinta foto a filmului Killing Them Softly este superba, dar nu si accesoriile! Pantalonii sunt mult prea lungi si dau un aspect neglijent acestui look.

Citeste mai mult in Jurnalul National.

Sursa foto: Site-ul Festivalului de film de la Cannes
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri