Weekendul 15 - 17 iunie va ramane probabil unul din cele mai aglomerate weekenduri din aceasta vara in evenimente culturale. Ne asteapta festivaluri, petreceri, arta stradala, teatru, muzica live de toate felurile (electro, clasica, rock) si, bineinteles, film. Postmodern.ro ne recomanda o oferta flatant de bogata.

Street Delivery va avea loc ca in fiecare an pe Strada Pictor Artur Verona, transformata in strada pietonala pentru trei zile, si in Parcul Gradina Icoanei. Atmosfera va respira viata boema si arta stradala cu DJ sets, muzica live, performing arts, filme, ateliere pentru copii, haine vintage, joculete, forfota multa si oameni interesanti. Programul complet Street Delivery aici.

La 4 zile de la inchiderea Festivalului Internaional de Film Transilvania 2012 (TIFF) cele mai interesante filme din Festival vin la Retrospectiva TIFF de la Bucureti. Filmele vor fi proiectate si saptamana viitoare, evenimentul incheindu-se joi, 21 iunie.

Festivalul de rock OST FEST se petrece tot in acest weekend. Line-up-ul anunta rock cu pedigree: Megadeth, Motorhead, Manowar, Europe, Trooper, HolyHell, Overkill, Dimmu Borgir, Lake of Tears, W.A.S.P. si Motley Crue. Detalii despre bilete aici.

Intre 14 iunie - 16 iunie, poti vedea la Bucuresti, la Cinema Elvira Popescu, scurtmetraje proiectate la Festivalul European de la Brest (Franta). Aceste proiectii dedicate scurtmetrajelor europene de toate genurile sunt rezultatul unui parteneriat cu Institutul Francez. Programul complet al proiectiilor il gasesti aici.

Ultimele trei zile de Festival al Comediei Romanesti au programate 11 spectacole, printre care piese clasice de Caragiale sau piese mai noi, ca premiera de la Teatrul de Comedie, precum piesa Crize, a lui Mihai Ignat. Gasesti programul complet al celor trei zile aici.

Bucharest Music Film Festival 2012 se incheie si el in acest weekend. Festivalul se desfasoara in Piata George Enescu, unde se canta relaxat muzica clasica si se proiecteaza spectacole de opera, precum Forta Destinului a lui Giuseppe Verdi. Programul complet aici.

La capitolul petreceri, in acest weekend avem doua after parties legate de evenimentul Street Delivery si noaptea electro de la Goblin cu DJ Vasile.

Cu ocazia evenimentului Street Delivery din acest weekend, te asteapta doua nopti de after parties la Fratelli Espresso Bar din str. Nicolae Golescu nr. 5 (la 2 minute de str. Arthur Verona, gazda Street Delivery).

Vineri, 15 iunie, de la orele 23:00, la Fratelli Espresso Bar, fac muzica cei de la Khidja.

Sambata, 16 iunie, de la aceeasi ora, 23:00, la Fratelli Espresso Bar, Bogman & Boru continua sunetele electro din seara precedenta dar si muzica de la Street Delivery.

Duminica, pe 17 iunie, DJ Vasile, participant in proiecte ca Suie Paparude, Nsk, Shukar Collective, mixeaza in Goblin. Visuals de Dan Basu. Intrarea este libera.

Tot in acest weekend poti vedea, daca inca nu l-ai bifat, Prometheus-ul lui Ridley Scott, un blockbuster-thriller.

Sursa foto: postmodern.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri