Primul weekend al toamnei va fi plin de evenimente interesante, doua foarte asteptate: concertul Red Hot Chili Peppers de pe National Arena si premiera ultimului film al lui Woody Allen, To Rome with Love, scrie Postmodern.ro.
Pe langa aceste doua must-uri, te poti bucura printre altele de opera si proiectii de film - ambele in aer liber, de concerte de muzica clasica si electro sau poti pedala pana la Aerodromul Sirna. Tot in acest weekend Teatrul Metropolis isi deschide noua stagiune cu o comedie.

Concertul Red Hot Chilli Peppers - vineri 31 august, Arena Nationala

Evenimentul vedeta al verii, ultra discutat si asteptat inca din iarna, concertul Red Hot Chili Peppers se intampla vinerea aceasta pe Arena Nationala. Inca se mai gasesc bilete la peluze si tribune (preturi incepand cu 155 lei), in reteaua magazinelor Diverta.

Accesul pe stadion se va face incepand cu ora 17:00. In deschidere, vor canta trupele AAAK si Grimus.

Concertul Fatboy Slim (inregistrare) – vineri 31 august, The Light Cinema si Grand Cinema Digiplex

Pentru cei care nu merg la concertul RHCP si sunt fani electro-dance, The Light Cinema (Liberty Mall) si Grand Cinema Digiplex (Baneasa Mall) proiecteaza vineri, de la ora 21:00, intregistrarea concertului live Fatboy Slim din Brighton de pe 1 iunie. Cele doua cinematografe promit o petrecere alternativa la concertul Red Hot Chili Peppers, sustinuta de o experienta fidela audio, datorita sistemului performant surround 5.1.

Opera Don Giovanni, Mozart - vineri 31 august, Grand Cinema Digiplex

Tot pentru cei nu merg la Red Hot Chili Peppers, exista o alta optiune interesanta: proiectia spectacolului Don Giovanni, opera lui Mozart, la Grand Cinema Digiplex pe 31 august. Spectacolul a fost foarte comentat si apreciat pentru punerea in scena suprarealista.

Concert in aer liber: Promenada Operei – sambata 1 septembrie, esplanada Operei Nationale Bucuresti

Din nou pentru cei care indragesc opera, in prima seara de toamna, pe esplanada Operei Nationale Bucuresti de la orele 21:00, vei putea asculta arii din unele dintre cele mai iubite opere: Carmen, Nabucco, Faust sau Samson si Dalila. Mai multe detalii despre eveniment aici.

Mogosoaia Clasic Fest - duminica 2 septembrie, Palatul Mogosoaia

Mogosoaia Clasic Fest ne aduce compozitii de Beethoven interpretate in acest weekend la Palatul Mogosoaia. Pe langa triourilor pentru pian, vioara si violoncel de Beethoven, vei putea asculta in premiera pentru Romania Simfonia a II-a de Beethoven, in varianta camerala (conform radiocultura.ro).

To Rome With Love – premiera vineri, 31 august

Premiera weekendului pentru Postmodern este noul film al lui Woody Allen, comedia To Rome With Love. Primul film mai rasarit dupa o vara de blockbustere intra in cinematografe vineri si ne ofera placerea de a-l vedea jucand pe Woody Allen, dar si pe haiosul Roberto Benigni si pe Penelope Cruz.

The Expendables 2 – premiera vineri, 31 august

Cei care au crescut cu filmele de actiune ale anilor 80’-90’ se vor bucura de inca o reuniune a starurilor: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude Van Damme, Chuck Norris si Dolph Lundgren, in The Expendables 2, ce are premiera in acest weekend.

Retrospectiva Festivalului Anonimul

Pe langa cele doua premiere ale weekend-ului, poti vedea Retrospectiva Festivalului Anonimul, care ne ofera ocazia sa urmarim castigatorii competitiilor din Festival. Proiectiile din cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman se vor incheia duminica, 2 septembrie. Programul complet il gasiti aici.

Cinema in aer liber, la ultimele proiectii, in Parcul Titan

Tot in acest weekend au loc ultimele proiectii din cadrul Cinema in aer liber: Izvorul femeilor (La source des femmes) in regia lui Radu Mihaileanu - vineri 31 august, Perfect Sense (cu Ewan McGregor si Eva Green) - sambata 1 septembrie si Vanatorii de capete (Headhunters), un thriller norvegian de vazut - duminica 2 septembrie.

Eveniment aero-ciclistic – sambata 1 septembrie, plecarea din Piata Presei Libere

In acest weekend avem parte si de un eveniment ciclistic in care pedalatul va fi urmat de zborul cu o aeronava de agrement. Mai multe detalii in articolul dedicat.

Expozitie „Ziua Aerofilateliei Romanesti” – 31 august - 2 septembrie, Mall Plaza Romania

Inca un eveniment legat de aviatie are loc in acest weekend la Plaza Romania. Poti sa combini shopping-ul cu vizitarea expozitiei de filatelie in care sunt consemnate cele mai importante evenimente din istoria aviatiei din Romania, cu ocazia Zilei Aerofilateliei Romanesti.

Tot in acest weekend ai ocazia sa mergi si la teatru: la Godot Cafe Teatru se joaca Forma lucrurilor, iar la Teatrul Metropolis primul spectacol din noua stagiune, Floarea de cactus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri