In ultimul weekend din septembrie, cele mai ofertante evenimente intra in categoria filmului. Incepe festivalul mamut de film – Ro-IFF (Romania International Film Festival 2012), care ne aduce in atentie filme nedistribuite la noi, uneori chiar in premiera europeana si internationala, informeaza Postmodern.ro.
In paralel, in cinematografele mainstreamau premiera A Royal Affair - filmul danez premiat cu doua Ursuri de Argint la Berlin in 2012, thriller-ul Premium Rush si filmul de actiune The Sweeney.

Tot in acest weekend poti prinde ultimele evenimente din cadrul festivalurilor Strada de C'Arte (concerte de jazz, recitaluri de poezie, etc) si Radiro. Festivalul orchestrelor de radio, Radiro, se incheie cu doua concerte sustinute de Orchestra Simfonica BBC, cu un program Enescu, Rahmaninov, Sostakovich si Schubert.

Daca vrei sa mergi la teatru, iti recomandam spectacolul Teatrului Act, Fidelitate, dar si spectacolele Godot: Forma lucrurilor, XXL (Fat Pig) si Cui i-e frica de Virginia Woolf?. In acelasi timp, la Teatrul Metropolis, are loc premiera Scrisorile portugheze, in regia lui Aureliu Manea. Tot din categoria performance art, continua reprezentatiile din cadrul eXplore Dance Festival.

Expozitiilor in curs de la MNAC (Societe Realiste: Empire, State, Building si subREAL Retrospect), li s-a adaugat in aceasta saptamana expozitia de design UNPOLISHED: Young Design from Poland. Tot designului ii este dedicata si expozitia care a avut vernisajul la The Ark, Eames by Vitra, cu piese semnate de influentii designeri americani Charles si Ray Eames.

Evenimentul inedit al acestei saptamani este targul de "lifestyle sanatos" - V for Verde, care te asteapta cu produse raw vegane si bio, concurs de frumusete pentru biciclete, demonstratii de pictura, haine semnate de designeri romani si multe altele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri