Centrul expozitional Romexpo, unde trebuia sa aiba loc concertul cantaretei Jennifer Lopez, a anuntat ca dispunde de conditiile tehnice pentru a gazdui evenimentului. Anuntul vine dupa ce organizatorii au anuntat ca vor schimba locatia cu o alta care sa permita construirea unei structuri care sa poata sustine toate cerintele tehnice necesare show-ului.
“Nu cunoastem motivul real (al amanarii show-ului n.r.), tot ce stim este ca nu a existat nicio vizita/inspectie din partea niciunui reprezentant al staff-ului artistei. Cu siguranta am fi putut organiza acest spectacol, asa cum am facut-o la evenimentul White Sensation”, au declarat pentru wall-street.ro reprezentantii Romexpo.

De asemenea, oficialii centrului expozitional sustin ca un alt eveniment important – spectacolul Cirque de Soleil, show care a implicat cerinte tehnice complexe, a fost organizat cu succes in Pavilionul Central, unde trebuia sa aiba loc si concertul solistei Jennifer Lopez.

Pe de alta, reprezentantii Romexpo spun ca businessul centrului expozitional nu a fost afectat in niciun fel de acest eveniment.

Jennifer Lopez trebuia sa sustina un concert pe data de 14 noiembrie in Romania, motivul amanarii acestuia, anuntat de organizatori, fiind suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri