Cantareata americana Lady Gaga a devenit, joi, prima persoana din lume care a depasit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informeaza AFP.
Joi seara, artista americana avea 30.033.613 "followers", iar contul ei de Twitter primeste aproximativ 30.000 de admiratori noi in fiecare zi, potrivit site-ului starcount.com, care monitorizeaza activitatea celebritatilor pe retelele de socializare, conform Mediafax.

"Deschizand drumul si pentru alte staruri pe retelele de socializare, Lady Gaga corespondeaza adeseori cu fanii ei si chiar si-a infiintat propria platforma de socializare, The Little Monsters, care are cateva mii de utilizatori, ce se conecteaza cu regularitate", potrivit starcount.com.

Lady Gaga a fost deja prima persoana din lume care a depasit pragurile de 10 milioane de admiratori, respectiv 20 de milioane de admiratori pe Twitter.

In urma ei se afla canadianul Justin Bieber, cu 28,5 milioane de admiratori, cantareata Katy Perry, cu 27,2 milioane de admiratori. Rihanna, desi are mai multi fani pe YouTube si pe Facebook, se afla inca in spatele cantaretei Lady Gaga pe Twitter, cu 26 de milioane de admiratori.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si provocarilor - in special vestimentare.

In mai putin de trei ani de cariera, Lady Gaga a castigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri