In octombrie BeWhere! sarbatoreste un an de la aparitie, timp in care a adunat peste 800 de pagini cu 10 dosare tematice, 52 de editoriale, 32 de reportaje, 112 interviuri, 620 de cronici, preview-uri, review-uri, 206 invitati, 746 de fotografii originale publicate pe print, 59 features si alte dosare, peste 3000 de articole exclusiv online si peste 4000 de fotografii cuprinse in galeriile foto. Tu te-ai uitat in BeWhere! inainte sa iesi din casa?
Tot luna aceasta, am lansat si noul Bewhere.ro, varianta online a revistei. Dupa 365 de zile in care am aflat ce-si doresc utilizatorii nostri, am reorganizat din punct de vedere vizual continutul pentru a usura accesul la articolele si domeniile de interes pentru fiecare cititor in parte.
www.bewhere.ro are acum un design nou, mai dinamic si intuitiv, care acorda o mai mare importanta continutului multimedia, fara a neglija, insa, continutul de calitate, elementul definitoriu al sitelui.

Editia print de octombrie s-a pus in vanzare in chioscurile si librariile din toata tara.

Tema editiei:
De la nume la renume
Cristian Mungiu si Radu Afrim, Serban Sturdza, Zdob si Zdub, Dan Perjovschi, Vasile Ernu, Cristina Batlan isi descriu ascensiunea. Vorbim despre consecventa si idealuri, despre sacrificiile pe care le presupune arta. In cele 80 de pagini veti citi texte despre iubirea pentru casele istorice si energia in forma pura turnata in muzica, despre biografiile feminine cu povesti delicate sau despre cum e sa tii lumea teatrala in stare de soc, cum sa-ti schimbi, o data la sapte ani, locul, norocul, reputatia si care sunt punctele comune dintre Atelier 35 Oradea si MoMA New York.


Ascultam muzica in limbi inventate pentru radiouri inexistente la Soundczech, apoi facem un studiu de caz: Alina si Voichita sau Cristina Flutur si Cosmina Stratan, dupa care e musai sa participam la premiera Dupa dealuri, in cadrul Les Film de Cannes à Bucarest. Nu trebuie sa ratam tolba cu povesti animate de la Anim'est si nici regalul de spectacole din cadrul Festivalului National de Teatru. Insa, unii dintre noi vor alege sa zaboveasca pe Carol 53.

(Re)numele lui Serban Sturdza se leaga de salvarea caselor istorice din Bucuresti si de stoparea „metastazelor urbane”, in timp ce muzica celor de la Zdob si Zdub a calatorit peste mari si tari. Numele lui Cristian Mungiu este indisolubil legat de Festivalul de Film de la Cannes, iar Radu Afrim si-a construit un renume fiind acuzat „de prea multa originalitate”. Istvan Teglas traieste arta nu ca pe o meserie, ci ca pe un fel de-a fi, Vasile Ernu spera sa nu gaseasca niciodata un job bun, iar Dan Perjovschi este o specie rara de artist, caruia renumele si consacrarea nu i-au afectat memoria. „Balerinul evergreen flexibil” este consacrat de brandul Musette si de Cristina Batlan care i-a adus renumele.

Revista BeWhere! apare in prima joi a lunii. Se tipareste pe hartie mata, intr-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie in Bucuresti si in tara prin retelele InMedio si Relay, Hiparion, precum si in librariile Anthony Frost, Eminescu, Dalles si grupurile Carturesti, Diverta, Humanitas si Librarium la pretul de 8 lei.
Abonamente pe www.bewhere.ro sau prin Zirkon Media, Manpres si HDS Inmedio la pretul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri