Designerul italian Gucci a incheiat un parteneriat cu producatorul de biciclete Bianchi pentru a realiza o bicicleta de 14.000 de dolari, scrie marketwatch.com.
Modelul din fibra de carbon cu 11 viteze desenat de Frida Giannini, manager Gucci, are un cadru decorat cu dungi si logo-ul marcii. Bicicleta nu dispune de suspensii sau aripi.

In momentul lansarii va fi disponibila si o linie de accesorii, inclusiv o casca de 890 de dolari si o sticla de apa de 105 dolari.

Concurentii spun despre noua bicicleta Gucci ca este de patru ori mai scumpa ca o bicicleta pentru off-road (3.500 dolari) si ca “este doar o bicicleta de baza branduita cu o marca de renume”.

Gucci a refuzat sa comenteze afirmatiile, iar Bianchi spune ca bicicleta nu are suspensii pentru a fi mai usoara, iar de aripi nu are nevoie pentru ca este o bicicleta de oras.

Sursa foto: gucci.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri