Merci Charity Boutique lanseaza in noiembrie primul concept store caritabil din Romania, in centrul istoric al Capitalei.


Asociatia Merci Charity Boutique va lansa la inceputul lunii noiembrie primul concept store caritabil din Romania, un loc ce combina intr-un decor inedit: o ceainarie culturala, un anticariat cu decoratiuni si obiecte de arta si un magazin cu haine si accesorii.

Magazinul va fi localizat pe strada Smardan, deasupra cafenelei French Bakery din centrul istoric al Capitalei.

„Deschiderea magazinului nu ar fi fost posibila fara donatorii nostri si fara voluntari, dar mai ales fara sprijinul lui Peter Barta, CEO al Fundatiei Post-Privatizare”, a declarat Alina Tiplea, fondatoarea Merci Charity Boutique.

„Scopul acestui magazin este de a strange fonduri pentru ca Merci Charity Boutique sa continue sa ajute parintii copiilor cu probleme, dar si adultii cu dizabilitati”, a mai spus Alina Tiplea.

Prin actiunile sale, Merci Charity Boutique sustine reciclarea, repararea, reducerea si reutilizarea deseurilor si, tocmai de aceea, promoveaza ideea de arta prin reciclare.

Initiativa Merci Charity Boutique a aparut in 2011, dar, din cauza lipsei de fonduri, proiectul a inceput ca un magazin caritabil ambulant, organizand diferite evenimente si targuri caritabile, cu artisti precum: Maria Raducanu, Irina Sarbu, Luiza Zan, Suie Paparude, Gojira, Loungerie II. Fondurile stranse au fost directionate catre cazuri medicale, care au vizat in mod special copii nascuti cu dizabilitati, care necesitau urgent operatii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri