De la film si teatru pana la targuri gurmande, de carti sau fashion. Iata recomandarile postmodern.ro.
In aceasta perioada se desfasoara in paralel doua festivaluri de film: este vorba de Festivalul International de Film Experimental BIEFF si de un eveniment mai putin cunoscut, dar la fel de substantial: Saptamana Filmului Maghiar.

In fruntea premierelor oficiale de film in acest weekend sta Cloud Atlas, ultima productie a fratilor Wachowski - autorii Matrix. Daca nu ai prins comedia Les infideles la Festivalul Filmului Francez, iat-o sosita in cinematografe. Si tot o comedie, Here Comes The Boom, ne-o readuce pe Salma Hayek in prim-plan.

Teatrul abunda in acest sfarsit de saptamana. Este vorba de un festival mai ales pentru copii: Festivalul international al teatrului de animatie, dar si de multe spectacole ale stagiunii curente. La Bulandra poti vedea Voiajul domnului Perrichon, Sarpele in iarba sau Obiceiuri necurate, iar Odeon intregeste repertoriul cu productia UNATC Nefericitii si comedia Gradinile groazei.

La Metropolis, Florin Piersic Jr. regizeaza si joaca in Zaruri si carti. Nu in ultimul rand, la Godot se reiau Fa-mi loc!, Marea iubire a lui Sebastian si Fata din curcubeu.

Daca vorbim despre muzica, Festivalul de muzica Sonoro este la ultimele spectacole, iar la Sala Radio poti merge la un concert Ceaikovski cu Razvan Suma si Yurii Botnari. Sambata, daca vrei o seara linistita, poti asculta un concert de chitara la Hibernalul de chitara.

Literatura este prezenta la doua evenimente: Zilele Culturii Ruse - care continua cu o manifestare la Romexpo, acolo unde se intampla si targul de carte Gaudeamus.

La capitolul speciale, iti recomandam Sweet Fest, iar amatoarelor de cumparaturi si fashion Addicted to Fashion Fair si Jewelry Design Fair. Tot in acest weekend, ca reactie la nebunia consumerista Black Friday, sambata se intampla Buy Nothing Day: Targ cu lucruri gratuite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri