Ne asteapta inca un weekend eclectic. Avem multe concerte in acest weekend, dar si spectacole de teatru, multe filme si targuri de Craciun, dar si de fashion. Postmodern.ro va prezinta principalele evenimente.
Titlul "evenimentul weekendului" si-l disputa doua concerte foarte diferite: muzica electro imbogatita de vocea foarte soulful a lui Jamie Woon pe 30 noiembrie si Maratonul de recitaluri, la care vor participa pianisti internationali exceptionali pe 2 decembrie, in memoria celui mai talentat pianist roman, Dinu Lipatti.

Pe langa filmele care au avut deja premiera in weekend-urile trecute, de vineri poti vedea un film ciudat dar apreciat de critica - Alps, premiat pentru scenariu la Festivalul de la Venetia in 2011. Alps va avea o difuzare restransa in cinematografe, ruland doar la cinematograful de la MTR. Premierele de cinematograf de mall sunt thriller-ul Red Lights, cu Robert de Niro si Sigourney Weaver si dramo-comedia belgiana Hasta la Vista si animatia pentru copii Rise of the Guardians.

Celor mici le este dedicata in acest weekend nu doar premiera Rise of the Guardians, ci si ultimele zile din cadrul Festivalului International al Teatrului de Animatie, care se incheie in sambata.

In aceeasi masura pentru copii si adulti, la Odeon se joaca Micul Print. Tot aici, are loc premiera C.F.R. - Cometa, Copilul si Catelul, dupa Caragiale, in regia lui Alexandru Dabija.

Revenind la muzica, vineri ai la Sala Radio un concert Brahms-Ceaikovski cu pianista Dana Borsan, sub bagheta lui Tiberiu Soare, sambata ai la The Light Cinema transmisiunea live de la Metropolitan Opera New York a spectacolului de opera Clementa lui Titus de Mozart.

Trecem spre categoria "cadouri si pregatiri de sarbatori" cu expozitia de obiecte decorative de la Galerie nou9, AwesomeFOLK. Continuam cu oferta pentru amatorii de fashion la Extravaganza Fashion Fair, careia i se adauga Targul de Sfantul Nicolae de la MTR.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri