Rapperul american Jay-Z va compune in colaborare cu Prince si Lady Gaga coloana sonora a filmului "The Great Gatsby", regizat de Baz Luhrmann, scrie Mediafax.
Informatia a fost confirmata de cantaretul Jeymes Samuel, liderul grupului The Bullitts, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter. "Am lucrat fara incetare alaturi de Jay-Z pentru a inregistra coloana sonora a filmului «The Great Gatsby». A iesit ceva minunat, dincolo de orice cuvinte!", a spus Jeymes Samuel.

Filmul "The Great Gatsby", regizat de Baz Luhrmann, a fost turnat la Sydney si ii are in distributie pe Leonardo DiCaprio (in rolul lui Jay Gatsby), Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher si Jason Clarke.

Pe coloana sonora a celui mai recent trailer al filmului apare un cover interpretat de grupul Filter al piesei "Happy Together", facuta celebra de trupa rock The Turtles.

Primul trailer al filmului, lansat in 2012, include versiunea interpretata de Jack White a piesei "Love Is Blindness" a trupei irlandeze U2, dar si piesa "No Church in the Wild", interpretata in duet de Jay-Z si Kanye West.

Actrita Adelaide Clemens, care interpreteaza in aceasta pelicula rolul personajului Catherine, a dezvaluit faptul ca Prince si Lady Gaga vor avea si ei cateva piese noi, ce vor fi incluse pe coloana sonora a filmului.

Filmul "The Great Gatsby" are la baza romanul omonim scris de F. Scott Fitzgerald. Actiunea are loc la New York in 1922 si prezinta povestea veteranului din Primul Razboi Mondial Nick Carraway care inchiriaza o casa de vacanta langa aceea a misteriosului milionar Jay Gatsby.

Prima ecranizare a cartii a fost un film mut, lansat in 1926, in care rolul principal a fost jucat de Warner Baxter. Prima ecranizare vorbita a romanului a fost realizata in 1948, cu Alan Ladd in rolul principal.

Un remake a fost lansat in 1974, cu Robert Redford in distributie, iar apoi un lungmetraj de televiziune inspirat de acest roman a avut premiera in anul 2000.

Noua versiune cinematografica, cu Leonardo DiCaprio in rolul milionarului Jay Gatsby, va fi lansata pe marile ecrane din America de Nord pe 10 mai.

Sursa foto: www.thegreatgatsby.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri