Orice calatorie incepe cu pregatiri, mai ales in cazul unei calatorii lungi, de aproape 3 luni, sunt multe lucruri de lasat in ordine, de planificat si de organizat. Abordez orice calatorie foarte deschis si nu imi fac planuri pe zile sau la minut asa cum as avea intr-o excursie organizata de o agentie de turism. Imi fac niste planuri generale, dupa care ma las purtat de valurile calatoriei si ale experientelor din timpul acesteia.
Cea ma grea decizie pentru a pleca intr-o calatorie este sa faci primul pas sau mai degraba sa iei hotararea de a face acest prim pas. E foarte dificil sa te desprinzi de cotidian si sa-ti imaginezi o calatorie mai lunga de 10-14 zile, insa daca iti doresti cu adevarat poti gasi solutii pentru a calatori oricat de mult sau oricat de des te face sa te simti bine. Prin tot ce fac vreau sa inspir la mai multe calatorii, la experiente de viata autentice, la o forma noua de educatie prin calatorie.

Voi demonstra ca de multe ori poti face totul cu o fractiune de costuri fata de o vacanta clasica.

Din experienta numeroaselor calatorii va impartasesc cele mai importante lectii pentru a va optimiza costurile si experientele din timpul calatoriei. Cu cat este mai lunga calatoria cu atat mai importante sunt pregatirile.

Pentru a pleca linistit insa si a ma putea bucura de spontaneitatea si surprinzatorul unei calatorii imi pregatesc foarte bine plecare. Mai jos ma voi referi in special la calatoria de 78 de zile detaliata la: www.tudormaxim.ro/always-summer

1. Provocarea cea mai mare: sa luam cat mai putine lucruri cu noi, cat mai usoare si cu o utilitate maxima. Pentru a-i putea face fata, am creionat in tabelul regasit mai jos, principalele lucuriri pe care le-am ales sa ne insoteasca precum si etapele premergatoare calatoriei.




Citeste articolul integral pe blogul tudormaxim.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri