Prima zi de vanatoare de pe domeniul de la Balc, judetul Bihor, organizata de omul de afaceri Ion Tiriac, s-a incheiat sambata, evenimentul desfasurandu-se pe parcursul a doua runde, potrivit ProTv, citat de agentia Mediafax.
Potrivit stirileprotv.ro, prima zi de vanatoare de pe domeniul de la Balc s-a incheiat. Startul vanatorii a fost dat sambata la prima ora a diminetii, cand masinile de teren au inceput sa soseasca la poarta domeniului privat de vanatoare.

Aici au sosit si gonacii, iar dupa un scurt instructaj, participantii la vanatoare au mers spre padure.

Prima runda a vanatorii s-a incheiat in jurul pranzului, iar ulterior a inceput runda a doua. Odata cu lasarea intunericului vanatorii si gonacii au revenit la conac, pentru un scurt bilant al zilei.

Dupa vanatoare, invitatii milionarului Ion Tiriac vor participa la ospatul organizat la conacul domeniului privat.

La pranz, in fata portii domeniului privat a fost organizat un protest al organizatiilor pentru protectia animalelor. Voluntarii au adus si un balon cu aer cald pe care l-au inaltat.

"Dorim ca ei sa inceteze sa mai ucida animale salbatice fara aparare si sa imbratiseze din nou sportul pe care domnia sa il juca cu atata eleganta si cu atata succes", a spus Gabriel Paun, director de campanie Fundatia Vier Pfoten International.

Protestatarii au aruncat din balon mingi de tenis, iar in scurt timp si-au incheiat manisfestatia.

In 2012, printre oaspetii lui Ion Tiriac s-au numarat Wolfgang Porsche - proprietarul companiei germane producatoare de autoturisme de lux cu acelasi nume, Georges Marsan - primarul din Monte Carlo, Franz Rauch - producator de sucuri naturale din Europa, Klaus Mangold - fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer - designerul brand-ului Cartier si Inigo Herrera - fost membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

Partidele de vanatoare de la Balc au devenit cunoscute in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

In mod traditional vanatoarea se desfasura la sfarsitul celei de-a treia saptamani a lunii ianuarie.
Domeniul de la Balc se intinde pe 150 de hectare din comuna bihoreana cu acelasi nume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri