Cel de-al treilea si totodata ultimul film din trilogia "The Hobbit" va fi lansat pe 17 decembrie 2014, au anuntat reprezentantii studiourilor Warner Bros., citati de Reuters, scrie Mediafax.
Filmul, intitulat "The Hobbit: There and Back Again", ar fi trebuit sa fie lansat pe marile ecrane in iulie 2014.

Primul film din trilogie, "Hobbitul: O calatorie neasteptata/ The Hobbit: An Unexpected Journey", a avut premiera in decembrie 2012, iar cel de-al doilea film din aceasta serie, "The Hobbit: The Desolation of Smaug", va ajunge in cinematografe in decembrie 2013.

Primul film din trilogie a fost un veritabil blockbuster si a generat incasari de 981 milioane de dolari pe plan mondial, potrivit site-ului Box Office Mojo.

Romancierul britanic JRR Tolkien a publicat volumul "The Hobbit" in 1937, dezvoltand apoi aventurile din acest volum in romanul "Stapanul inelelor", publicat in 1954.

Cele trei filme din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson si echipa sa de productie au adus-o pe marile ecrane in trilogia blockbuster ce a culminat cu "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", premiat cu trei Oscaruri - pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai buna regie si cel mai bun scenariu adaptat.

Aventura urmareste calatoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expeditie de proportii epice, pentru a redobandi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor.

Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar. Calatoria lor ii va purta in Tara
Pustietatii, pe taramuri inselatoare, pline de goblini, orci si vrajitori.

Desi tinta lor se afla la rasarit, catre Muntele Singuratic, ei trebuie mai intai sa treaca prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o intalneste pe creatura care ii va schimba pe vecie viata, Gollum.

Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, nestiutorul Bilbo Baggins nu descopera doar ca poseda un curaj si o ingeniozitate care il surprind chiar si pe el, ci intra si in posesia "pretiosului" inel al lui Gollum, cu calitati neasteptate si foarte folositoare. Un simplu inel din aur, de care se leaga soarta intregului Pamant de Mijloc intr-un mod pe care Bilbo nici nu si-l poate imagina.

Ian McKellen se intoarce in rolul lui Gandalf cel Sur, personaj jucat si in trilogia "Stapanul Inelelor", alaturi de Martin Freeman in rolul principal, Bilbo Baggins, si de Richard Armitage, ca Thorin Scut de Stejar.

Reluandu-si partiturile din "Stapanul Inelelor", in trilogia "Hobbitul" revin Cate Blanchett, in rolul Galadriel, Ian Holm, in rolul lui Bilbo cel in varsta, Christopher Lee, ca Saruman, Hugo Weaving, ca Elrond, Elijah Wood, ca Frodo, si Andy Serkis, ca Gollum.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri