Galeria de arta aplicata, Galateca laseaza un magazin cu obiecte home&deco de colectie, denumit Neogalateca.
Magazinul va expune un portofoliu de produse compus din obiecte create special pentru acest proiect si inspirate din expozitiile galeriei, design de produs si fashion autohton, dar si branduri internationale. In spatiu vor fi expuse atat accesorii pentru casa, articole vestimentare, papetarie, carte, obiecte de arta, ilustratii si grafica cuprinse in mape de autor.

Cele mai multe dintre brandurile internationale incluse in proiect fac parte din zona home&deco, precum Muuto, Seletti, Ango, Remember Products, Leitmotiv, Karlsson sau Pols Potten, insa se regasesc si companii producatoare de accesorii fashion, asa cum este Toywatch.

Designerii locali invitati in proiect sunt Andreea Badala (Murmur), Carla Szabo, Lucian Broscatean, Miki Puran (Maracuja), Cosmina Nicolescu (Fandacsia), Agnes Keszeg sau Ciprian Vrabie.

Totodata in acelasi spatiu se vor regasi si proiecte de design de obiect semnate de arhitecti romani, artisti ilustratori, mape de autor, origami arhitectural, carte si carte obiect.

Preturile in cadrul magazinului variaza de la 30 de lei, la peste 500 euro.

Magazinul este integrat in spatiul Galateca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri