Continuam proiectul Always Summer. Antreprenorul Tudor Maxim se afla intr-o vacanta de trei luni de zile. In episodul de astazi ne vorbeste despre experienta din Delta Mekongului.
Razi cu aproape toata lumea desi de multe ori nu intelegi niciun cuvant. Asta de fapt sporeste farmecul unei conversatii. Folosesc cu buna stiinta cuvantul conversatie. Simt ca reusesc sa comunic cu vietnamezii nestiutori de limbi straine mai bine decat cu unii semeni vorbitori ai aceleiasi limbi. Si e o limba mult mai frumoasa si mai datatoare de bucurii.

Pha Rang spune putine calatorului obisnuit din Vietnam. Mi-a atras atentia un templu Cham intr-un mic ghid suficient cat sa ma convinga sa ma abat de la traseul clasic al turistului din Vietnam. Am renuntat la o destinatie mult mai cunoscuta, Mui Ne, pentru a vedea un oras mai autentic.

Dupa un drum intortocheat din Dalat, presarat cu multe gropi si cu un popas unde ”pet-ul” casei era o maimutica infometata, muntii au coborat in ocean dezvaluindu-ne un oras foarte animat, cu pretentii de a deveni o noua statiune de mare succes.

e Internet am gasit doar recomandare veche din 2007 a unui guest house din centru. Din fericire inca e o locatie foarte ok, centrala, la pret bun.
Templul din apropiere de oras, ramas de pe vremea regatului Cham, disparut complet dupa ce a fost cucerit de vietnamezi este cel mai important simbol ce a ramas de pe urma marelui regat.

Cei de etnie Cham sunt o minoritate in Vietnam si locuiesc in special in sud, in granitele fostului regat Cham. Templul Cham era la 7 kilometri, iar plaja la vreo 4. Cea mai buna solutie de transport: bicicletele.

Pe Internet am gasit doar recomandare veche din 2007 a unui guest house din centru. Din fericire inca e o locatie foarte ok, centrala, la pret bun.

Templul din apropiere de oras, ramas de pe vremea regatului Cham, disparut complet dupa ce a fost cucerit de vietnamezi este cel mai important simbol ce a ramas de pe urma marelui regat.

Cei de etnie Cham sunt o minoritate in Vietnam si locuiesc in special in sud, in granitele fostului regat Cham. Templul Cham era la 7 kilometri, iar plaja la vreo 4. Cea mai buna solutie de transport: bicicletele

Cititi experienta din Shanghai in varianta integrala pe tudormaxim.ro.



Sursa foto: Tudormaxim.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri